Modele de costumase de matase

Costumul la comanda Tunir este un costum la doua randuri de Nasturi, double boutonnage, Cu rever Spit, DIN Matase naturala. Costumul Toniq este un costum superbe, Cu papion si Brau DIN acelasi matériel. Costumul este DIN Lana cu Matase si are un rever SAL DIN Matase naturala. Costumul acesta MINUNAT, este DIN 75% Lana cu 25% Matase naturala si este disponibil si in Magazin: costum la comanda Caffa si acest superbe COSTUM este 100% customizabil dupa dorintele dumneavoastra. Costumul la comanda Ducco este un costum la doua randuri de Nasturi cu rever Spit, DIN Matase naturala. Materialul este Lana de CEA mai buna calitate. Costumul acesta este DIN 75% Lana cu 25% Matase. Este croit de mana unui maestru Croitor, iar realizarea sa dureaza in Jur de 14 zile de la Data semnarii contractului in showroom. Evelin textile va prezinta o Gama ampla de materiale textile de la voalurile diafane DIN Matase naturala si broderiile cu MII de aplicatii Lucrate 100% Manual pana la texturi Pline precum stofele DIN Lana si cashmir. Va invitam sa descoperiti si colectia de materiale exclusiviste, precum organza effet liquide sau brocarduri Cameleon cu Matase naturala.

Fiecare costum realizat de Noi are etichetă cu numele clientului PE intériul sacoului, butoniere funcționale la manșete și Alte detalii care sunt găsite doar la SPREZZA par Dragoș Săndulache. Vous avez signé avec succès notre newsletter. Cămașa este cusută de mănă și sont inițialele clientului cusute PE manșete. Totul este realizat la comandă, Bespoke. Să nu uitați a vizita categoriile unde avem: costume de ceremonie, costume Business și costume décontracté. Sacoul și Vesta sunt DIN LAN și mătase de la carnet (Italia). Vesta sont rever DIN mătase naturală. Pantalonii sunt DIN 100% lână. Fracul este DIN brocard 100% LAN de la CERRUTI 1881. Vesta este DIN 100% LAN, iar pantalonul este 98% LAN Cu 2% elastan. Costumul de mire Darco este de culoare închisă, Dar se poate modifica Dacă nu este PE placul clientului, iar clientul vrea același Model PE altă culoare. Si acest modèle este disponibil in magazinul nostru en ligne: costum la comanda Tunir.

Nous continuerons à vous envoyer des informations sur nos nouveaux styles, campagnes et offres! Fait sur mesure vs sur mesure. Care e diferenta dintre costumele fait sur mesure si costumele Bespoke? Asta vreau sa… Costumul acesta este disponibil si PE Pagina DIN Magazin: costum la comanda DECAM. Preturile noastre sunt printre cele mai mici preturi DIN Roumanie, pentru costume facute Bespoke, DIN cele mai pretioase materiale. Costumul de mire Nuri este format DIN 3 Piese: Sacou, vestă și pantalon. Sacoul este DIN Brocard, 65% LAN cu 35% mătase naturală. Vesta este DIN 100% LAN, iar pantalonul este DIN 98% LAN Cu 2% elastan. La Pantaloni folosim un matériau spécial, Care conține acel 2% elastan, pentru a nu lăsa urma genunchiului atunci Când ne ridicăm de Jos. Costumul la comanda Caffa este unul dintre preferatele noastre. Un costum clasic, Dar vesnic élégant, potrivit pentru Nunta, Botez sau orice eveniment important DIN viata dumneavoastra.

Cămașa este și EA realizată la comandă și are inițialele clientului cusute PE manșete. Cămașa este și EA realizată la comandă, la fel și lavaliera de la gât. Fracul bărbătesc Lombardi este un costum preferat de CEI ce adoră stilul clasic-elegant. Fracul sont rever șpiț, adică ascuțit și este DIN mătase naturală. Orice detaliu al fracului poate fi modificat, Dacă își dorește clientul. Mai jos o să facem o selecție de 10 costume de mire printre cele mai vizualizate pentru 2019. . Această Rochy de mireasă Astuce sirenă are o bază de tafta de Culoarea pielii, peste care este suprapus un tulle fin cu broderie aplicată manuel, Care accenează cu eleganță anumite porțiuni ALE rochiei.